De uitslag, en nu?


Wanneer je een passend risicoprofiel hebt gekozen, dat aansluit bij je persoonlijke wensen en omstandigheden, ben je klaar voor de volgende stap. Met het beleggingsprofiel als uitgangspunt kun je nu een passend financieel product gaan uitzoeken dat aansluit binnen dit profiel en de door jou gestelde doelen. Er zijn verschillende oplossingen om je vermogen te beleggen of  te laten beleggen.


Zelf beleggen

Je kunt er voor kiezen zelf het beheer van je portefeuille te doen en je eigen beleggingsbeslissingen te maken. Hiervoor moet je wel voldoende kennis hebben van de financiële markten en een strategie (plan) hebben dat je kunt gaan uitvoeren en passend is binnen je beleggingsprofiel. Bij deze vorm van beleggen voer je zelf de regie uit en neem je zelf de beleggingsbeslissingen en voert deze ook uit.


Fondsbeleggen

Wanneer je zelf een keuze wilt maken voor een strategie maar iemand anders het beheer wilt laten uitvoeren, dan is Fondsbeleggen voor jou misschien een betere keuze. Je kunt kiezen voor een specifieke strategie of voor een mix van fondsen die gezamenlijk aansluiten bij jouw profiel. Hierdoor heb je zelf de keuzevrijheid in het product, maar zullen de beleggingsbeslissingen voor je worden uitgevoerd.


Vermogensbeheer

Voor vermogende particulieren die graag een persoonlijk advies krijgen en door een professional beheerde beleggingsportefeuille, is er maatwerk vermogensbeheer. De invulling van je portefeuille wordt op basis van je persoonlijke wensen, doelen en risicoprofiel geheel op maat voor je gemaakt door een vermogensbeheerder. Jaarlijks wordt in een persoonlijk gesprek de portefeuille en strategie doorgelicht en wordt bekeken of het geheel nog passend is bij je wensen en doelstellingen. Maatwerk Vermogensbeheer is mogelijk vanaf € 100.000.


Meer Informatie?

Vul hieronder je gegevens in en we sturen je vrijblijvend de informatiemap van Zelf Beleggen, Fondsbeleggen of Vermogensbeheer. Je ontvangt de informatiemap binnen één tot twee werkdagen.