Algemene voorwaarden


Hoewel bepaaljeprofiel.nl met de grootst mogelijk zorg is samengesteld dien je deze gratis tool slechts als een hulpmiddel te beschouwen voor het bepalen van je beleggingsstrategie. Deze tool kan je helpen een passende strategie te bepalen als je zelf belegt in effecten en/of fondsen (execution only). We helpen je kiezen door het stellen van een aantal met zorg gekozen vragen. Na het beantwoorden van de vragen rolt er een profiel uit dat voor jouw het geschiktst lijkt.

Bepaaljeprofiel.nl beoogt nadrukkelijk niet een financieel advies te geven. Dat kan ook niet omdat we niet over alle voor jou relevante informatie beschikken. Hiervoor kun je indien nodig terecht bij een gespecialiseerde financiële planner. Wij raden je aan de beschrijving van de profielen nauwkeurig te lezen en op basis van de beschikbaar gestelde informatie eventueel je profiel aan te passen.

Je kunt geen rechten ontlenen aan het gebruik van bepaaljeprofiel.nl en de samensteller is op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik ervan.

Bepaaljeprofiel.nl wordt je aangeboden door Abel Services, een onderdeel van Today’s Groep. Van deze groep maakt ook deel uit For Tomorrow, een handelsnaam van Today’s Tomorrow B.V. Today’s Groep is als vermogensbeheerder vergunninghouder en wordt gereguleerd door AFM en DNB.